Tag med på en enestående kombination af drømmesafari og eksotisk badeferie langs Kenyas kyst. En fantastisk safari for dig, der vil opleve flere nationalparker og dyrearter på din safari i områder, der er kendt fra Karen Blixens ”Mit Afrika”.

Der venter fem uforglemmelige, oplevelsesrige dage. Spis morgenmad på savannen, se Afrikas store dyr i Kenyas største nationalpark Tsavo, se flodheste og krokodiller under vand og skyl til sidst safaristøvet af dig på Kenya Kysten direkte ved Det Indiske Ocean.

Undervejs følger vi i Karen Blixens historiske fodspor. Vi oplever spændende safariområder, der er kendt fra ”Mit Afrika” - filmen, der fortæller og viser historien om Karen Blixens 17 år i Afrika. Vi kommer også forbi lige præcis det sted, hvor det engelske imperium fik en ende ved mødet med to hanløver.

Der er lagt op til en ægte drømmesafari både på savannen og ved kystens skønne, eksotiske badestrande, hvor der bliver tid til at nyde livet og slappe helt af i de dejligste omgivelser. Glæd dig – det bliver en ferie og safari, du aldrig glemmer.

Kontakt Bravo Safari på tlf. 96 27 37 47 eller skriv til safari@bravosafari.dk

Program kan variere og safaristart kan ændres.

Rejsens højdepunkter
 • 5 safaridage i Tsavo - Kenyas største nationalpark med 13.000 elefanter
 • Safari i Blixens fodspor og områder kendt fra ”Mit Afrika”
 • Tag med til Tsavo Vest, som har unik natur og udsigt til Kilimanjaro
 • Se flodheste og krokodiller, der nyder livet i Mzima Springs
 • Dansktalende rejseleder på både safari og ved kysten
 • Safari er med helpension – du vælger selv din pension på dit strandhotel
Og meget mere
Turens

Højdepunkter

 • 5 safaridage i Tsavo - Kenyas største nationalpark med 13.000 elefanter
 • Safari i Blixens fodspor og områder kendt fra ”Mit Afrika”
 • Tag med til Tsavo Vest, som har unik natur og udsigt til Kilimanjaro
 • Se flodheste og krokodiller, der nyder livet i Mzima Springs
 • Dansktalende rejseleder på både safari og ved kysten
 • Safari er med helpension – du vælger selv din pension på dit strandhotel
Dette er

Inkluderet i rejsen

 • Fly t/r Billund eller Aalborg - Mombasa
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Dansktalende rejselederservice
 • Ophold ved Kenya Kysten i 10 overnatninger
 • 5 dages safari inkl. helpension
 • Maks. 6 personer i hver safaribil og garanti for vinduesplads
 • Dansk rejseleder er med på safarikørsel samt lokal chauffør
 • Chaufføren er engelsktalende og uddannet safariguide. Den danske rejseleder skifter mellem safaribilerne
 • Alle entreer til safariparker og reservater
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Transport mellem hotel og lufthavn
 • Vi tager forbehold for ændringer
Dette er

Ikke inkluderet i rejsen

 • ETA til Kenya ca. USD 32,5
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge fra USD 8-10 pr. safaridag pr. person
 • Eventuelle vaccinationer
 • Udflugter på kysten
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Indchecket bagage (20 kg)
 • Opgraderet måltid på flyet
Dag 1

Fly fra Danmark

Sommerfuglene i maven må gerne flyve med, når vi letter fra Billund eller Aalborg for at flyve sydpå mod det afrikanske kontinent. Kursen er sat mod Kenya. Er rejsen med charterfly, serveres et let måltid, men hjemmefra er der mulighed for at tilkøbe et større opgraderet måltid. Er rejsen med rutefly, er et måltid inkluderet på flyvningen. Efter ankomst til Kenya, kører vi til det valgte kysthotel.

Dag 2

Det Indiske Ocean

Vi har hele dagen til at slappe af ved hotellets pool eller Det Indiske Ocean.

Kenya har en 536 kilometer lang kystlinje. Her er fremragende muligheder for at slappe af og deltage i spændende aktiviteter. De fantastiske strande kombineret med vidunderlige hoteller er det ideelle sted til en ferieoplevelse. Vi kan også få et spændende indblik i en kultur, der har rødder i godt 2.000 års handel og bosættelser af til tider brutale herskere med især arabisk og europæisk baggrund.

Dag 3

Lad drømmesafarien begynde

Efter morgenmaden på hotellet forlader vi kysten og kører fulde af forventninger vestover mod de store savanne-områder.

Med i alt 21.000 km2 er Tsavo ikke blot Kenyas største, men også en af Afrikas største nationalparker. Arealet svarer til omkring det halve af Danmark. Landskabet er et ægte vildnis med floder, klippeklædte skråninger, røde vulkanske bakker og vidtstrakte savanner – og noget af det smukkeste af Afrika.

Vi ankommer til sen frokost ved Kilaguni Serena Safari Lodge, der er Kenyas ældste lodge fra 1962. Den ligger direkte ud til et vandhul med udsigt til Chyulubjergene og Mount Kilimanjaro. Vandhullet besøges døgnet rundt af dyr som antiloper, zebraer, giraffer, elefanter og med lidt held ser vi også de store kattedyr.

Vi kører på gamedrive om eftermiddagen for at spotte vilde dyr og besøger Mzima Springs, hvor der springer 280.000 liter naturligt kildevand i minuttet. Fra en udsigtspost under vandoverfladen kan vi nyde synet af flodheste og krokodiller i det klare vand.

Dag 4

Tsavo Vest og Lion Rock

I dette pragtfulde område har vi en hel dag til dels at opleve det yderst varierede landskab men især søge efter de store dyreoplevelser. Dagen starter med et lille gamedrive i Tsavo Vest, som fører os frem til Lion Rock, hvor vi nyder en helt fantastisk bush-morgenmad på toppen af stenen. Herefter fortsætter vi ud på savannen og ser efter de smukke dyr.

Eftermiddagen bruges på gamedrive i parken indtil solnedgang. Vi returnerer til lodgen for middag og overnatning.

Dag 5

Fra Tsavo Vest til Tsavo Øst

Efter to nætter i Tsavo Vest kører vi med et lille gamedrive mod den østlige del af Tsavo. Vi medbringer frokost fra Kilaguni, så vi får mest mulig safari ud af dagen.

Vi møder mange forskellige dyrearter undervejs på turen. Én ting er dog helt sikkert: Vi vil med garanti se et stort antal elefanter, da Tsavo Nationalpark har omkring 13.000 elefanter – hvilket er en stor del af den samlede bestand i Kenya.

Eftermiddagen bruges på gamedrive i Tsavo Øst. Vi ankommer til Ashnil Aruba Lodge for middag og overnatning. Lodgen ligger midt i herlighederne, og der vil være rig mulighed for at nyde savannen direkte fra poolområdet og tæt på dit værelse. Så bliver livet ikke meget bedre

Dag 6

Fantastiske Tsavo Øst

Dagen i dag er helliget dyrelivet i Tsavo Øst. Vi tager på safari flere gange i løbet af dagen og kommer derved helt tæt på dyrenes døgnrytme. Naturligvis vil vi se en del af den store elefantbestand men også giraffer, små antiloper og dyrenes konge, løven, vil sandsynligvis være inden for visuel rækkevidde på de røde savannesletter i Tsavo Øst.

Efter dagens sidste safaritur returnerer vi til Ashnil Aruba Lodge for middag og overnatning.

Dag 7

Fra savannen til stranden

Efter en tidlig morgenmad kører vi ud og nyder det sidste af Tsavo Øst, inden turen går tilbage til kysten. Vi medbringer frokost fra Ashnil Aruba Lodge, som vi nyder på hjemturen. Drikkevarer kan tilkøbes.

Resten af dagen bliver der tid til afslapning og en tiltrængt dukkert i Det Indiske Ocean.

Dag 8-14

Afslapning ved Det Indiske Ocean

Uanset hvilket kysthotel der er valgt, er der garanti for en god beliggenhed, en god service samt dejlige omgivelser.

Der er rig mulighed for ren afslapning ved hotellets pool eller ved stranden. Vi kan nyde lange gåture ved den smukke strand, tage på udflugter til fx en lille lokal landsby, tage ind til Mombasa by eller tage på en sejltur.

Dag 15

Mod Danmark

Vi nyder de sidste kenyanske solstråler, inden vi kører til lufthavnen for at flyve hjem til Danmark.

Ligesom på udrejsen, er et let måltid inkluderet, hvis rejsen er med charterfly, men hjemmefra er der mulighed for at tilkøbe et større opgraderet måltid. Er rejsen med rutefly, er et måltid inkluderet på flyvningen.

Dag 16

Dansk jord under fødderne

Vi lander igen i Danmark i enten Billund eller Aalborg.

En uforglemmelig rejse er forbi, men tankerne, kufferten og kameraet er forhåbentligt fyldt med gode minder.

Her skal du bo

På safarien Drømmesafar i Kenya skal du bo på to forskellige lodges og til sidst dit valgte hotel på Kenya Kysten. 

 • Serena Kilaguni Safari Lodge

  Serena Kilaguni Safari Lodge er et fantastisk sted at opleve den vilde natur i Kenya. Lodge tilbyder gæsterne en fantastisk udsigt over det berømte Mzima-vandhul. Vandhullet er kendt for sine klare, kølige farvande og er hjemsted for en række dyreliv, inklusive flodheste og krokodiller. Serena Kilaguni Safari Lodge det perfekte sted at slappe af efter en dags safari.
 • Ashnil Aruba Lodge

  Beliggende i Tsavo East National Park finder vi Ashnil Aruba Lodge. Lodgen er kendt for sin smukke beliggenhed ved Aruba-dæmningen og dens udsigt over savannen. Efter en lang dag på safari kan du tage et svalende dukkert i lodgens pool eller nyde en forfriskning i skyggen. Du bor i rummelige værelser med aircondition og udsigt over parken.
 • Kenya Kysten

  Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser og fantastiske hoteller. De viste priser ved hoteller er uden safari
Hvornår skal du på Drømmesafari i Kenya?

Dato og priser

VÆLG AFREJSE
Luk Rejsende
VÆLG AFREJSE
Luk Rejsende
VÆLG AFREJSE
Luk Rejsende
VÆLG AFREJSE
Luk Rejsende

Få et tilbud på Drømmesafari i Kenya

Del denne side via E-mail