• Destinationer

Safari

Kenya

Velkommen til safariens hjemland. Begrebet safari blev født i Kenya, og den dag i dag er Kenya stadig – for mange – indbegrebet af safari. Landets vildtbestand overgår de flestes forventninger både i mængde og variation. Markante forskelle i højdeniveauet giver optimale betingelser for mangeartede livsformer i de smukke og dramatiske landskaber. Der er altså gode chancer for at se mange forskellige dyr på jeres safari i Kenya.

Kenya Kysten

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. Kenya-kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke.

Tanzania

Tanzania er for mange synonym med safari. Det er typisk fra det nordlige Tanzania, at de mange safariudsendelser er optaget. Bravo Safari er i det nordlige Tanzania, hvor nogle af verdens bedste nationalparker og reservater ligger. Serengeti og Ngorongoro krateret er de naturreservater, der er mest besøgte og også de mest populære.

Nyhedsbrev

Vind 2.500 til Bravo Safari

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om kr. 2.500 til Bravo Safari.

Del denne side via E-mail