• Kenya Kysten

Safari

Kenya Kysten

Velkommen til Kenya Kysten

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav.
Din eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. 
Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser. 


To lækre strandområder
I Bravo Safari har vi nøje udvalgt vores hoteller i to skønne strandområder langs Kenya Kysten. 
Vi har hoteller både nord og syd for Mombasa i henholdsvis Bahari Beach og Diani Beach. 
Begge steder finder du fantastiske strande til din ferie.

Kenya Se på kort

Hovedstad Nairobi Valuta Kenyansk shilling Tidsforskel +2 timer Sprog Engelsk, Swahili Befolkningstal Ca. 48,71 mio.
Gennemsnits­temperatur
25° januar
26° februar
26° marts
24° april
23° maj
22° juni
21° juli
21° august
24° september
25° oktober
23° november
24° december

Fantastisk kyststrækning

En af verdens bedste strande

Fantastisk kyststrækning

Kenya Kysten er omtalt som en af de allerbedste destinationer for strandferie i Afrika. Den lange kyststrækning er dækket med fint, blødt flormelissand, og havet er blåt og indbyder til en dukkert, snorkling eller oplevelser på havet. Især den populære Diani Beach er helt fantastisk. Stranden er mange gange kåret til Kenyas mest udsøgte strand, og det er ikke svært at forstå.

Men det er ikke blot selve stranden, der er formidabel. Havet er også fuld af oplevelser. Dyk under havoverfladen og oplev en verden fyldt med koralfisk i alle farver. Du kan også sejle ud, og er du heldig dukker delfinerne også op. På den rigtige årstid kan du endda opleve havskildpadder og hvaler. 

Hoteller ved Kenya Kysten

Ha’ en drømmeferie lige på stranden ved Det Indiske Ocean og bo med All Inclusive. Du kan få serveret kolde drikkevarer både på stranden og ved poolen.

Dette resort ligger midt i en tropisk have med den skønneste udsigt over Det Indiske Ocean. Her bor du i en sand oase med lige ved stranden og med All Inclusive.

Midt i en vidunderlig tropisk have og helt ude ved kysten ligger dette 4-stjernede resort. Her er luksuriøse faciliteter og mulighed for at spille golf.

Dette All Inclusive-resort ligger direkte på stranden og har masser af aktiviteter til store og små.

Ved et af de bedste strandafsnit på den populære Diani Beach ligger dette resort. Snup en dukkert i de varme bølger og træk dig tilbage på de charmerende værelser.

Dette resort har en høj standard og en central beliggenhed i Diani Beach. Poolområdet ligger lige ned til stranden, og indbyder til ren afslapning.

Med sine gode aktivitetsmuligheder som tennis, squash og fitness og underholdning for alle aldre er dette resort et skønt sted til både en afslappende og aktiv ferie.

Dette 5-stjernede hotel er et af kystens allerbedste hoteller. Hotellet er eksklusivt og emmer af luksus og har masser af lækre faciliteter.

Velkommen til Kenyas eneste ø-resort, hvor du bliver mødt af en magisk kombination af natur, strand samt elegant og romantisk komfort.

Med en af de bedste placeringer på Kenya Kysten er dette 5-stjernede, eksklusive resort et ideelt sted til en magisk ferie. Her bor du lige ved stranden og med service i topklasse.

Med en fantastisk placering ved et af de bedste strandområder på den populære Diani Beach ligger dette dejlig All Inclusive-hotel.

Dejligt resort med fint poolområde og kun 500 meter fra den fantastiske sandstrand, Diani Beach. Centrum af byen finder du en kort tuktuk-tur væk.

Gemt mellem palmetræer på første parket, tilbyder Serena Beach Resort & Spa afslappet stemning og mulighed for forskellige vandaktiviteter.

Charmerende og intimt hotel med et skønt poolområde med kort afstand til en kridhvid strand. Desuden har hotellet en lækker restaurant og et lille vandlegeland, som de mindre børn vil elske.

Oplevelser

Fantastiske oplevelser ved Kenya Kysten

Nyhedsbrev

Vind 2.500 til Bravo Safari

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om kr. 2.500 til Bravo Safari.

Oplev Kenya Kysten på din måde

 
 
 
Kontakt os på safari@bravotours.dk eller tlf. 96 27 37 47

Del denne side via E-mail