• Skræddersyet safari

Friheden vokser, men det gør prisen ikke

Skrædddersyet safari

Friheden vokser, men det gør prisen ikke

Det behøver ikke være dyrere eller mere besværligt at få lige præcis den safari, du går og drømmer om. En privatsafari giver dig større fleksibilitet og friheden til at vælge både til og fra, men uden at gå på kompromis!

For vores eksperter deler stadig ud af deres viden og den erfaring, som kun de, der har rejst på safari, ligger inde med. Privatsafari er sjældent en dyr løsning sammenlignet med andre safariformer – og slet ikke, når man holder det op i mod, at du får lige præcis dine drømme opfyldt.

Lad eksperterne hjælpe dig

Få de bedste råd til din safari

En skræddersyet safari opfylder netop dine ønsker, for den bedste drømmesafari er ikke nødvendigvis det samme for dig, som det er for mig. Det handler om detaljerne og dine ønsker. Derfor vil vi gerne snakke med dig og høre om dine drømme, så vi ud fra vores erfaring, mange rejser og viden kan give dig det bedste bud på, hvilken safari og hvilke oplevelser du skal vælge. Måske tager vi udgangspunkt i en af vores eksisterende safarier og tilføjer en ekstra dag eller to – eller måske kombinerer vi dele fra flere af vores safarier. Valget er dit, men vi giver dig gerne de bedste råd med på vejen.

 

De sidder klar til at hjælpe dig på telefon 70 10 10 77, telefon 96 27 37 47 eller safari@bravotours.dk

  • Henrik Jørgensen

  • Andreas Frank-Lysebjerg

  • Helle Bredkjær

Lad os skræddersy din næste safari

Uanset hvor mange at I rejser sammen, behøver det ikke være meget dyrere eller mere besværligt at få lige præcis den safari, I drømmer om. En privat safari – uanset antal rejsende – giver større fleksibilitet og frihed til at vælge både til og fra – uden at gå på kompromis.

Det kan også være at du allerede ved hvad din drømmesafari indeholder. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Del denne side via E-mail